Sandy Keltin ohjelmat ja tapahtumat.

15.11.2019 Sandy Kelt 23:00 -  
Facebook     Twitter    |   Takaisin ohjelmiin

Darlingbee

Darlingbee-yhtyeen debyyttialbumi ”Darlingbee” julkaistiin cd-levynä elokuussa 2017. Darlingbeen muusikot ovat vaikuttaneet monissa hienoissa bändeissä, kuten Buster Keaton Orkesterissa, Kumma Heppu ja Lopunajan Voidellut -yhtyeessä sekä Pauli Hanhiniemen Retkueessa.   


Bändiä perustettaessa tavoitteena oli tehdä melodista poppia, jossa eri instrumentit saavat tilaa ja nyanssit ovat läsnä - siis kaikkea muuta kuin puristettua ja ylituotettua. Näistä lähtökohdista syntyy Darlingbeen soundi. Arvioissa Darlingbeen musiikkia on kuvailtu mm. näin: 


”Heleä pop ja ilmavan pidäkkeetön folk nousevat tässä cocktailissa määräävimpinä ainesosina pintaan - -. Sävellykset ovat nostattavia, sovitukset polveilevia ja sanoitukset pistävyyteen asti aitoja." (desibeli.net


”Hienosti yhdessä soittava joukko hengittää musiikin tahtiin, ja erityisesti Pike Kontkasen viulu vie vaivatta ajattomaan tilaan.” (Aamulehti) ”


”Paitsi että Heli Alku on kaunisääninen laulaja, hän on myös mainioiden kappaleiden säveltäjä. Tämä musiikki hengittää vapautuneesti ilman mitään turhia kikkailuja.” (Salon Seudun Sanomat) 


”Viehättävän ilmavasti helisevä yhtye vaalii omaperäisen vetovoimaisia sävelmiä, jotka sanoituksissaan leikittelevät ajatusten ja mielikuvien sanallisella toistolla. Moni kipale on kuin yhtä hellästi tarttuvaa kertosäettä.” (Soundi)   

 Triossa: Alku - Kontkanen - Kettunen instrumentteinaan viulu, kitara, mandoliini ja koskettime. Vaikka levy on englanninkielinen, viime aikoina keikat on tehty suomen kielellä. 

Showtime 23-02