Sandy Keltin ohjelmat ja tapahtumat.

23.11.2023 Sandy Kelt 19:00 -  
Facebook     Twitter    |   Takaisin ohjelmiin

Stand up

tand Up Show´ssa iltaa luotsaa jokamiehen ja -naisen ja menninkäisen ikuinen suosikkikoomikko, hurmaava kuin taksikuski, kätevä kuin emäntä, rakastettava kuin lapsuuden lapio, suloinen kuin sidottu pöllö - itse Panu ´hurmuri´ Heikkinen!

Jutut arjesta ja juhlasta ja arjenjuhlasta, rakkaudesta ja epäonnesta, tinderistä ja ilon sävelistä kietoutuvat suloisesti Panun hersyvissä jutuissa! Vielä viskitilkka kylkeen ja toiveena on, ettei ilta pääty ikinä - paitsi ehkä Panun autolla naurun loppumattomalle laelle!

Legendaarinen Teuris tekee iltaan karismaattisen otteen - timanttisella 20 vuoden kokemuksella tämä mies on kolunnut liki kaikki Suomen komiikkalavat aitoista areenoihin, saleista kellareihin, klubeista festareihin! David Lynchiksikin kutsuttu mies tekee älykästä komiikkaa, jossa huumori hurraa ja surraa katsojan päässä niin, että nauru tekee taianomaista kuplintaa kunnes katto räjähtää! Ilotulitus, olen valmis!

Wally Moony on Ämerikän laina, mies jonka taskussa on aina mauste Keravaa, konehuonetta ja kopiokonetta! Tämän koomikon matkaan haluaisi lähteä maailman ympäri - mitään ei puuttuisi! Wally on rakkaus yössä, tärinä lanteilla ja hento kuiskaus pimeässä kun naurulle on pakonomainen, vapauttava tarve! Tule, ota ja vie!

Illassa mukana lisäksi special guest star Veera Luhtala, jonka status huokuu työläisnaisen arvokkuutta aatelisperimällä! Kuin kuningatar Elisabet olisi noussut naurattamaan kansaa ripauksella twistiä Elvikseltä, Slipknotilta ja tietenkin Rammsteinilta! Tarjoilija, yhdet vielä ja saisinko encoren!

Tämä kattaus täytyy nähdä! Lämpimästi tervetuloa komediashow´hun - nauttimaan kun ääretön ei enää riitä!-showtime 19:00

-reilun tunnin show väliajalla
-neljä koomikkoa