Sandy Keltin uutisia.

Uutinen  
Facebook     Twitter    |   Takaisin uutisiin

PRIVATE DINNER


Haluatko yllättää läheisesi tai ystäväsi? Varaa laatuaikaa kahden tai hyvässä seurassa. Private Dinner on ylellinen ruokailuelämys ammattilaisten tasokkaasti toteuttamana. Koe ravintolaelämys yksityisesti tunnelmallisen Irish House lomahuoneiston omassa rauhassa. Tervetuloa valmiiksi katettuun pöytään!

 

Voitte ruokailla omassa rauhassa, omaan tahtiin 2 -3 h. Illallisen voi varata 2-8 hengelle. Varaa etukäteen, viimeistään edellisenä päivänä. Illallinen varattavissa varaustilanteen mukaan myös ilman majoitusta 31.5. saakka, jonka jälkeen palvelu ensisijaisesti majoittujille.

 

Kolmen ruokalajin kynttiläillallinen sisältää:

Viileässä: Raikas kylmäsavulohi-katkarapu-cocktail

Lämmössä: Salvia-tuorejuustolla gratinoitua ylikypsää possunniskaa, kauden kasviksia, Nikonmäen maalaislohkoperunoita ja kermaista pippurikastiketta.

Kylmässä: Paistettua mustikkajuustokakkua ja mustikkamelbaa, kahvin tai teen kera.

Hinta (sis. Private Dinnerin ja huoneiston tilavuokran)

65€ / hlö (2-3 hlöä)

59€ / hlö (4-8 hlöä)

lapset 4-12v. alk. 15€

Hinta majoittujille 49€ / hlö. Katamme illallisen teille valmiiksi sovittuun aikaan! Irish House-majoitukset nyt ruokailun yhteydessä alkaen 120€ / vrk.

Huom! Private Dinner-menu on saatavilla myös take away-annoksina, noudettuna tai kotiinkuljetettuna. Tilaa viimeistään päivä etukäteen! Hinta noudettuna 39€/hlö.