Sandy Keltin uutisia.

Uutinen  
Facebook     Twitter    |   Takaisin uutisiin

18-21.4. PÄÄSIÄISMENU

Pääsiäisen herkut kuuluvat kevään parhaisiin hetkiin - ja Sandy Keltissä niitä nautitaan Pääsiäismenun muodossa. Tämä erikoismenu on saatavilla 18-21.4.!


🔶 Alkuun hiillostettua jääkellarin siikaa raikkaan tillipiimämajoneesin ja sitruunapyreen kera. Makea saaristolaisleipä kruunaa annoksen. 


🔶 Pääruokana Sandy Keltin yksi suosituimmista klassikkoannoksista: yön yli haudutettua lampaanpotkaa, punaviinikastiketta, colcannon-muusia ja kauden kasviksia. 


🔶 Jälkimakeaksi Tyrni-Pavlova, marenkia, valkosuklaamoussea ja tyrnigeeliä - täydellinen, pirteä päätös aterialle.


Varaa pöytä kätevästi verkossa sivuiltamme sandykelt.fi tai ota yhteyttä:


📩 info@sandykelt.fi

📱 010 583 0030